2013. október 11., péntek

Első sajtjaink

 Diós-snidlinges
Miután naponta jelentős mennyiségű tejünk van, folyamatosan készítünk sajtokat.
Tapasztalatunk már régen van, az élményt a nagy tétel adja, és a friss, saját tej.

Snidlinges-paprikás
Bízom benne, hogy el fognak fogyni, mindig kerül rá éhes száj.
Akkor jöjjenek a fotók:

 Aszalt szilvás sajt
 Készülnek a Camembert-ek
 Első parenyica
 Kapros sajt

 Hagymás, borsos, csilis
 Natúr korongok
 Szűz olívaolajban pácolt olívabogyós, kakukkfüves, rozmaringos
 Lila hagymás, köménymagos, paprikás
Zöldséges krémsajt, vagy kence

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.